A stúdióról

A Lagom Fotóstúdió egy olyan hely, ahol minden gyerkőc és felnőtt egyaránt megtalálja a számára tetszetős díszletet. A stúdió teljes egészében (50 négyzetméter) bérelhető mindenki számára, amelyet lejjebb tudsz megtenni (a bérlés nem tartalmazza a fotóst).

Szolgáltatások

A stúdióban a természetes fény mellett fix fényerejű lámpa és softbox áll a rendelkezésedre, valamint további kellékek és kiegészítők a fotózáshoz (ruhák, kosarak, születésnapi kellékek). A terem fűtött és klímával is felszerelt.

Természetes

Jó idő esetén kb. déltől egészen a naplementéig besüt a nap. A díszletet illetően tele van természetes anyaggal és bohémiával. Mindig az időszaknak és évszaknak megfelelő díszlet lelsz nálunk.

Személyes segítség

A stúdióba érkezéskor általában személyesen fogadunk Titeket. Ha bármi kérdés/kérés merülne fel, ott vagyunk és a segítségünket tudjuk nyújtani Nektek.

Díjszabás

Terembérlés ára: 8.000 Ft/óra
Az eszközök használatát a bérleti díj tartalmazza. Az óradíj minden megkezdett órára értendő.

Sminkelés ára:
1 fő: 15.000 Ft (a foglalt időpont előtt 1 óra áll rendelkezésre.)
2 fő: 27.000 Ft (a foglalt időpont előtt 1,5 óra áll rendelkezésre.)
3 fő: 40.000 Ft (a foglalt időpont előtt 2 óra áll rendelkezésre.)
A sminkes a foglalási időpont előtt érkezik. Ebben az időben van lehetőség a smink elkészítésére. A fotózás ideje alatt, a sminkes már nem elérhető. 

Workshop

Kérlek, ha workshopot vagy foglalkozást szeretnél tartani a teremben, keress meg e-mailen: info@lagomstudio.hu

Elhelyezkedés

Győr felől érkezve, a Szabadhegyi vasúti átjáró után a második utca jobbra (gyalogosátkelő után). A zsákutca végén található a stúdió.
El kell haladni a Matusz-Vad és a Csík és Csík cégek előtt és jobb oldalon látható lesz egy fehér rácsos kapu. Nyitás után, azon áthaladva, egyből balra fordulva a tárolók után van parkolási lehetőség. A bejárati ajtó közös az INSIGNO Stúdióval.

Kapunyitás automatikusan a bérlés megkezdése előtt 5 perccel!

Kedves leendő foglaló!

Csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani.

Kérem, a szolgáltatás igénybevétele előtt szíveskedjen közölni, ha Ön nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretné a terem bérlését fizetni. Nem áll módomban olyan számla kiállítása, melyen adószám szerepel. A jelzés elmulasztása esetén Önt magánszemélyként kezelem, így a szolgáltatás díjának kifizetése is magánszemélyként terheli.

Kérem szíves megértését!

Lagom Fotóstúdió

Foglalj itt!